Stăm #ImpreunaAcasa. În siguranță. Informați corect. Cu armonie.

Planul complet pentru a trece cu bine de aceste zile incerte, alături de cei dragi

Tot ce se întâmplă acum în lume și în jurul nostru ne scoate la suprafață unele dintre cele mai mari frici ca oameni, nu doar părinți: Sunt cei dragi în siguranță? Primim informații corecte, actualizate și de ajutor? Ce ne stă în putință să facem atunci când activitățile de zi cu zi sunt puse pe pauză?

Sunt Urania Cremene și îți promit să-ți fiu alături în următoarele luni cu tot ce-mi stă în putere și cu tot ce ai nevoie: Articole utile, ultimele știri legate de situația din lume și din țară, dar și motive zilnice de a zâmbi în continuare.

Hai să fim noi cei care rămân calmi, bine informați. #ImpreunaAcasa cu speranță, creativitate și armonie cu cei mici și mari.

Ce s-a mai întâmplat

Probabil că știi deja că nu susțin expunerea copiilor la ecrane pentru perioade nelimitate de timp. Cu toate acestea, sunt conștientă că situația actuală modifică perspectiva. Uite ce spune despre asta Dr. Sean O´Leary, membru executiv al Comitetului pentru boli infecțioase al Academiei Americane de Pediatrie.

Muzeele din România și-au deschis porțile pentru tururi virtuale. În fiecare zi de carantină poți să vizitezi cu copilul tău un alt muzeu din țară, fără a fi nevoit să îți iei o zi liberă.

Scena9 ne-a pregătit un articol complet, cu tot ce știm sigur despre Coronavirus în momentul actual.

Hai să zâmbim!

Într-un moment de respiro, îți recomand să vizionezi show-ul Babies, de pe Netflix. Un documentar fascinant despre primul an de viață a 15 bebeluși.

Câți dintre voi aveți acasă un mic viitor-cosmonaut? Sau pasionați de rachete, planete și stele? Cei de la NASA s-au gândit și la cei care mai pot călători doar cu inima și imaginația în această perioadă.

TVR2 și TVR3 prezintă „Teleșcoala”!

Ultimele articole pe blog

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Cum ne petrecem timpul

Un mini text, jap, jap

Am atins eticheta. Yey!

Denisa cu o cană roz în mână “Trololo!”

Un mini text, jap, jap

Cățelul doarme cu ochii deschiși

Unde vrei să îți transmit cele mai noi informații și ultimele articole?

SuperEroul jocurilor de acasă

Tu cum te distrezi cu copilul tău în această perioadă? Partenerul nostru, Itsy Bitsy FM, te transformă în SuperEroul Jocurilor de acasă! Descoperă zeci de idei de jocuri, activități de art&craft, experimente distractive și filme de văzut în familie.

Prin aplicația gratuită Itsy Bitsy FM, copilul tău poate asculta radioul preferat de dimineața până seara și poate intra în direct cu SuperEroii Itsy Bitsy!

Povestea de seara, fara spaime si balauri!

Cel mai placut mod in care il poti pregati pe copilul tau de ora de somn este sa asculte o poveste inainte de culcare. De aceea i-am pregatit povesti cu talc pentru vise frumos colorate, fara spaime sau balauri. Conform cercetarii realizate…

SuperZapa te provoaca la joaca: incearca jocul mainilor!

Daca tot stam acasa in aceasta perioada inseamna ca avem mai mult timp de joaca si de incercat tot felul de activitati distractive. SuperEroii Itsy Bitsy le sunt aproape copiilor cu emisiuni in direct, dar si cu idei jucause si educative…

Bula de hidratare cu Spinner

Stim ca in aceasta perioada de stat in casa este mai greu ca cei mici sa isi consume energia si sa aiba un program de miscare bine stabilit. Lipsa exercitiilor fizice, a jocurilor in aer liber sau a orelor de sport organizate poate afecta si hidratarea corespunzatoare…

Ce părere au părinții

Publicat de:

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.