Cele 2 extreme ale copilăriei tale: Răzvrătirea și Obediența.

Cum să NU alimentezi niciuna dintre ele pentru copiii tăi și cum să te menții pe “calea de mijloc”

Creat de Urania Cremene

Duminică, 11 Octombrie 2020, ora 14:00, Trainer: Valentin Nicolae

Verifică dacă ai scris numărul de telefon corect (de exemplu: +40740123456). Îți vom trimite link-ul de participare la webinar prin SMS, doar dacă ai introdus corect numărul tău.

Invită și alți părinți la acest seminar online live:

Duminică, 11 Octombrie 2020, ora 14:00

Ce poți învăța la acest seminar?

  • Vei afla dacă ești un părinte autoritar sau permisiv și cum influențează asta comportamentele pozitive și negative, deopotrivă, pe care le are copilul tău;țional
  • Dacă ești un părinte mai degrabă autoritar, vei vedea ce poți să faci concret, astfel încât să eviți să crești un viitor adolescent obedient sau răzvrătit, gata să îți întoarcă spatele și să te ignore;
  • Dacă ești un părinte mai degrabă permisiv, vei vedea ce poți să faci concret, astfel încât să eviți să crești un copil leneș și delăsător și care cedează în fața oricărui eșec;
  • Vei afla secretul părinților care își cresc copiii în armonie și echilibru și cum te poți și tu alinia cu partenerul tău, fără să îi ceri lui să se schimbe sau să îl critici că nu face ca tine.

Acest training este pentru tine dacă:

Vrei să afli ce fel de părinte ești și cum influențează asta comportamentele copilului tău
Îți dorești să descoperi ce anume au nevoie copiii ca să crească echilibrat
Vrei să afli care este secretul părinților care își cresc copiii în armonie
Îți dorești să înțelegi cum te poți alinia cu partenerul tău în educația copilului vostru

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 11.000 de părinți membri.

În ultimii 3 ani, a organizat peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Seminar online gratuit susținut de Valentin Nicolae

Valentin Nicolae este doctor inginer în construcții și trainer în parenting. Acasă are 2 băieți, de 10 și 3 ani și iubește să aibă discuții cu soția lui despre misterele acestei vieți.

Este convins de faptul că singura construcție al cărei șantier nu se termină niciodată este propria persoană. A făcut legătura în viața lui între inginerie, antreprenoriat și parenting pentru că și-a dorit mereu să fie “un fel de profesor” și să predea altora.

Crede că relația cu propriii copii ne oferă cea mai directă cale către autocunoaștere, vindecarea propriilor răni și elevarea spiritului.

Ce spun părinții despre seminariile la care au participat până acum

Te invit să dai click pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la seminarul online gratuit: Cele 2 extreme ale copilăriei tale: răzvrătirea și obediența. Cum să NU alimentezi niciuna dintre ele pentru copiii tăi și cum să te menții pe “calea de mijloc”

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți un loc acum.

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.