Cum îți ajuți copilul să nu rămână cu sechele după despărțirea voastră

5 tehnici de parenting pentru părinții despărțiți

Creat de Urania Cremene

Miercuri, 18 Noiembrie 2020, ora 14:00, Trainer: Urania Cremene

Verifică dacă ai scris numărul de telefon corect (de exemplu: +40740123456). Îți vom trimite link-ul de participare la webinar prin SMS, doar dacă ai introdus corect numărul tău.

Invită și alți părinți la acest seminar online:

Miercuri, 18 Noiembrie 2020, ora 14:00

Ce vei învăța din acest seminar:

  • Cum să stabilești reguli după despărțire, ca să ai o relație armonioasă cu celălalt părinte, fără certuri și reproșuri și fără să îl întorci împotriva ta.
  • Cum să îi răspunzi copilului la întrebările pe care le are despre despărțirea voastră, în așa fel încât să nu se simtă vinovat și direct răspunzător pentru divort / pentru separare.
  • Ce poți face ca să îți scutești copilul de gânduri de soiul: „mami și tati nu mă mai iubesc”, „din vina mea pleacă tati de acasă”, „am fost rău și de asta se ceartă”, „dacă tati nu o mai iubește pe mami, nici eu nu îl mai iubesc pe tati”.
  • Cum poți obține implicarea, înțelegerea și sprijinul celuilalt părinte în deciziile pe care le aveți de luat împreună, fără să ajungeți la contraziceri care îl pot afecta pe copil: ora de somn, timpul la ecrane, cantitatea de dulciuri, hainele pe care le îmbracă etc.
  • Cum poți să dizolvi sentimentele de vină și rușine față de cei din jur și față de copil, datorate despărțirii de celălalt părinte, care nu îți dau pace seara, când pui capul în pernă.

Acest training este pentru tine:

Vrei să afli cum îi poți oferi siguranță și echilibru copilului, fără să fii nevoit să fii și mamă și tată

Vrei să știi cum să îi oferi sprijin și susținere copilului, fără să devină dependent de tine

Vrei să descoperi cum poți obține implicarea, înțelegerea și sprijinul celuilalt părinte în educația copilului vostru

Vrei să afli ce poți face ca să rămâi, în continuare, într-o relație armonioasă cu celălalt părinte

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 11.000 de părinți membri.

În ultimii 3 ani, a organizat peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Ce spun părinții despre seminariile la care au participat până acum

Te invit să dai click pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la seminarul online gratuit: Cum îți ajuți copilul să nu rămână cu sechele după despărțirea voastră – 5 tehnici de parenting pentru părinții despărțiți

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți un loc acum.

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.