10 Greșeli de parenting pe care NU vrei să le faci.

Cum să nu cazi în capcana sfaturilor din popor care îți rup relația cu copilul

Creat de Urania Cremene

Joi, 25 Martie, ora 14:00, Trainer: Urania Cremene

Verifică dacă ai scris numărul de telefon corect (de exemplu: +40740123456). Îți vom trimite link-ul de participare la webinar prin SMS, doar dacă ai introdus corect numărul tău.

Invită și alți părinți la acest seminar online:

Joi, 25 Martie 2021, ora 14:00

Ce vei învăța din acest Webinar:

  • Vei înțelege de ce sfaturile ”după ureche” sau ”gura lumii” nu te ajută să crești un copil cooperant și cu stimă de sine ridicată, ci pot conduce la rebeliune, la răni emoționale și la conflicte ce pot transforma relația dintre voi într-una fragilă, superficială.
  • Vei afla care sunt acele mituri și credințe nocive despre creșterea copilului și vei învăța o serie de tehnici care să te ajute să crești un copil educat și responsabil.
  • Vei înțelege de ce metodele clasice de educare, de soiul pedepselor, recompenselor sau corecției fizice, nu doar că sunt nocive pentru copil, ci îl pot conduce către eșec sau inadaptare atunci când va fi adult.
  • Vei învăța de ce expresii de soiul ”Băieții nu plâng!”, ”Fetițele nu sunt frumoase când sunt triste!” sau ”Lasă-l să plângă, că altfel se învață în brațe!” nu te ajută să crești un copil puternic și independent, și vei vedea ce poți face tu, concret, ca să crești un copil echilibrat, care stă bine pe picioarele lui.

Acest training este pentru tine:

Vrei să crești un copil sigur pe el, cooperant și independent, fără să aplici sfaturi ”după ureche”, ci tehnici studiate și demonstrate științific.

Vrei să înveți cum poți crește un copil responsabil, fără să apelezi la pedepse sau severitate.

Îți dorești o relație sinceră, de încredere reciprocă și cooperare cu copilul tău, acum și când va ajunge adult, pe picioarele lui.

Vrei să crești un copil echilibrat, care își gestionează corect emoțiile și care se adaptează cu ușurință la schimbările ce pot apărea peste noapte în lumea în care trăim.

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 11.000 de părinți membri.

În ultimii 3 ani, a organizat peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Ce spun părinții despre seminariile la care au participat până acum

Te invit să dai click pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la seminarul online gratuit: 10 Greșeli de parenting pe care NU vrei să le faci. Cum să nu cazi în capcana sfaturilor din popor care îți rup relația cu copilul

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți un loc acum.

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.