5 Tehnici ca să ai un copil silitor la școală, fără să mai întrebi de 100 de ori ”Ți-ai făcut Temele?!”

Creat de Urania Cremene

Sâmbătă, 20 Martie 2021, ora 14:00, Trainer: Irina Irgoveanu

Verifică dacă ai scris numărul de telefon corect (de exemplu: +40740123456 ). Îți vom trimite link-ul de participare la webinar prin SMS, doar dacă ai introdus corect numărul tău.

Invită și alți părinți la acest seminar online live:

Sâmbătă, 20 Martie 2021, ora 14:00

Ce poți învăța la acest seminar?

  • Cum trezești în copilul tău responsabilitatea pentru învățare, fără să pui presiune pe el și fără să îi sufli în ceafă, fie că e vorba de teme sau orice altă activitate pe care o are de dus la bun sfârșit
  • Cum să îl ajuți pe copilul tău să fie motivat să își facă temele singur și să nu le amâne la nesfârșit, printr-o metodă pe care o poate folosi pentru a termina orice activitate, chiar dacă întâmpină dificultăți
  • Cum îl ajuți pe copilul tău să înțeleagă că învățarea nu este doar despre școală, note și teme, ci despre a dobândi noi competențe care îl vor ajuta să devină un adult echilibrat și de succes
  • Cum să îl ajuți pe copilul tău să exceleze în zonele în care îi vine natural să învețe și astfel, să facă performanță pe termen lung

Acest training este pentru tine dacă:

Îți dorești un copil care își va face singur temele și care va duce la bun sfârșit orice activitate, fără să îi sufli în ceafă

Vrei ca al tău copil să nu renunțe atunci când întâmpină dificultăți și să o ducă până la capăt

Îți dorești să îi transmiți copilului tău că Învățarea este despre viață, și nu doar despre școală

Vrei un copil care va face performanță pe termen lung și care excelează în zonele în care e bun cu adevărat

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 11.000 de părinți membri.

În ultimii 3 ani, a organizat peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Seminar online gratuit susținut de Irina Irgoveanu

Irina este mama a 2 copii și are formare ca avocat (profesând cu normă întreagă până în 2020). A devenit client All About Parenting în urmă cu 4 ani și s-a îndrăgostit de această metodă. A devenit trainer All About Parenting în 2020, iar părinții adoră webinariile prezentate de ea, cu rigoare și cu iubire deopotrivă.

La bază avocat, a cântărit în detaliu fiecare decizie pe care a luat-o în legătură cu creșterea celor doi copii. Fiind o persoană rațională și pasionată de învățare, atunci când a devenit mamă a vrut să știe cum poate să crească un copil echilibrat și de succes și astfel s-a pus pe studiat.

După ce a absolvit programul All About Parenting și a văzut cât de eficiente sunt tehnicile și metodele învățate, a înțeles că își dorește să fie avocatul tuturor părinților care vor să învețe ce înseamnă, de fapt, parenting echilibrat.

Să pledeze pentru relații minunate între părinți și copii, fără crize de nervi și pedepse, fără răni emoționale și relații care se rup la adolescență.

Acum este trainer în echipa All About Parenting și îi așteaptă pe părinți la seminariile online pe care le susține cu drag!

Ce spun părinții despre seminariile la care au participat până acum

Te invit să dai click pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la seminarul online gratuit: 7 Tehnici care îl fac pe copilul tău să NU urască învățarea

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți un loc acum.

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.