5 Pași ca să dezlipești copilul din fața ecranului, fără să ridici tonul sau să ajungeți la lacrimi

Creat de Urania Cremene

Joi, 18 Martie, ora 14:00, Trainer: Urania Cremene

Verifică dacă ai scris numărul de telefon corect (de exemplu: +40740123456). Îți vom trimite link-ul de participare la webinar prin SMS, doar dacă ai introdus corect numărul tău.

Invită și alți părinți la acest seminar online:

Joi, 18 Martie 2021, ora 14:00

Ce vei învăța din acest Webinar:

  • Cum să îl dezlipești pe copilul tău de la desene animate sau jocuri, fără să ajungeți la crize de nervi sau ceartă

  • Cum să ai un copil care te ascultă la cumpărături sau la masă, fără să îi pui telefonul sau tableta în mână;

  • Cum să eviți să transformi gadgetul în „bonă” atunci când ești ocupată, astfel încât să nu te simți vinovată că l-ai lăsat prea mult în fața ecranului;

  • Care este legătura dintre „copilul meu nu are răbdare” și recompensele imediate din jocurile de pe gadgeturi.

Acest training este pentru tine:

Nu îl poți dezlipi pe copil de la desene animate sau jocuri și se lasă cu crize de nervi și ceartă

Îți faci griji pentru influența pe care o pot avea jocurile pe calculator asupra viitorului copilului tău

Vrei să înveți cum să stabilești limite, atunci când vine vorba de timpul la ecran, fără pedepse sau amenințări

 

Vrei să știi cum poți să ai un copil liniștit la masă, la cumpărături, în vizite, sau chiar la plimbare, fără să îi pui telefonul sau tableta în mână.

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 11.000 de părinți membri.

În ultimii 3 ani, a organizat peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Ce spun părinții despre seminariile la care au participat până acum

Te invit să dai click pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la seminarul online gratuit: 5 Pași ca să dezlipești copilul din fața ecranului, fără să ridici tonul sau să ajungeți la lacrimi

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți un loc acum.

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.