3 Pași ca să scapi de certuri între copii și să-i ferești de bullying și agresivitate atunci când tu nu ești acolo să-i aperi

Creat de Urania Cremene

Marți, 9 Martie 2021, ora 14:00, Trainer: Maria Țolescu

Verifică dacă ai scris numărul de telefon corect (de exemplu: +40740123456). Îți vom trimite link-ul de participare la webinar prin SMS, doar dacă ai introdus corect numărul tău.

Invită și alți părinți la acest seminar online live:

Marți, 9 Martie 2021, ora 14:00

Ce poți învăța la acest seminar?

  • Cum poți să îți înveți copiii să-și rezolve singuri conflictele, fără să mai intervii de fiecare dată
  • Ce poate face copilul ca să își gestioneze furia și să caute soluții constructive la certuri, fără să lovească sau să jignească
  • Ce poți face tu, concret, ca să îți ajuți copiii să aibă relații echilibrate și de încredere unii cu ceilalți, acum și la maturitate
  • Care sunt pașii rezolvării unui conflict între copii, fără pedepse sau ridicat tonul, pași pe care să îi poată aplica și la școală, în situații de bullying, sau chiar la locul de muncă, mai târziu

Acest training este pentru tine dacă:

Ai mai mult decât un copil și apar des conflicte

Vrei să înveți cum să le predai copiilor tehnici prin care să își rezolve singuri conflictele

Vrei să înveți cum să îți ajuți copiii să gestioneze emoțiile

Te confrunți cu plictiseala copiilor și nu știi cum o poți gestiona

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 11.000 de părinți membri.

În ultimii 3 ani, a organizat peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Seminar online gratuit susținut de Maria Țolescu

Maria Țolescu este mama a 2 băieți gemeni, soție și trainer certificat în metoda All About Parenting.

Vine din mediul de afaceri unde a condus echipe și a făcut performanță ca manager. Și-a promis, încă din copilărie, că ea nu își va pedepsi copiii, iar când a ajuns mamă a căutat o alternativa sănătoasă la pedeapsă.

A găsit-o în metoda All About Parenting și de atunci ține seminarii unde ajută sute de părinți în fiecare lună să aibă o relație mai bună cu ai lor copii.

Locuiește în Iași împreună cu familia, iar a doua pasiune a ei sunt afacerile imobiliare de care se ocupă atunci când nu ține seminarii de parenting.

Ce spun părinții despre seminariile la care au participat până acum

Te invit să dai click pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la seminarul online gratuit: 3 Pași pentru a gestiona conflictele între copii, ca să scapi de țipete și să ai liniște în casă

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți un loc acum.

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.