Cum să previi și să tratezi Conflictele între copii

Creat de Urania Cremene

Sâmbătă, 29 august 2020, ora 14:00, Trainer: Urania Cremene

Verifică dacă ai scris numărul de telefon corect (de exemplu: +40740123456). Îți vom trimite link-ul de participare la webinar prin SMS, doar dacă ai introdus corect numărul tău.

Invită și alți părinți la acest seminar online:

Sâmbătă, 29 august 2020, ora 14:00

Ce poți învăța la acest seminar?

  • Cum să previi conflictele care pot apărea atât între copii, dacă ai mai mult decât un copil, cât și cele dintre adulți
  • Vei învăța tehnici pe care să le dai mai departe copiilor, astfel încât să învețe cum să își rezolve singuri conflictele care apar între ei
  • Vei vedea când este cazul să intervii într-un conflict al copiilor și cum o faci
  • Vei învăța 3 pași de mediere a unui conflict, pe care îi poți aplica începând de azi

Acest training este pentru tine dacă:

Ai mai mult decât un copil și apar des conflicte

Vrei să înveți cum să le predai copiilor tehnici prin care să își rezolve singuri conflictele

Vrei să înveți cum să îți ajuți copiii să gestioneze emoțiile

Te confrunți cu plictiseala copiilor și nu știi cum o poți gestiona

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 11.000 de părinți membri.

În ultimii 3 ani, a organizat peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Ce spun părinții despre seminariile la care au participat până acum

Te invit să dai click pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la seminarul online gratuit: Cum să previi și să tratezi Conflictele între copii

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți un loc acum.

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.