7 Tehnici ca să eviți severitatea și pedeapsa, dar să ai totuși un copil disciplinat.

Rana de nedreptate (provocată de părinți severi, autoritari, perfecționiști) crește copii nemulțumiți, perfecționiști, pentru care nimic nu e îndeajuns de bun.

Creat de Urania Cremene

Miercuri, 24 Martie 2021, ora 14:00, Trainer: Florin Amariei

Verifică dacă ai scris numărul de telefon corect (de exemplu: +40740123456). Îți vom trimite link-ul de participare la webinar prin SMS, doar dacă ai introdus corect numărul tău.

Invită și alți părinți la acest seminar online live:

Miercuri, 24 Martie 2021, ora 14:00

Dacă participi la acest seminar:
  • Vei învăța cum crești un copil responsabil și disciplinat, fără a apela la critici și la comparații, atât de nocive pentru dezvoltarea echilibrată a copilului;
  • Vei înțelege cum poți crește un copil atent la nevoile celorlalți, empatic și cooperant, dar care nu se pune pe el pe locul doi, ci înțelege că doar având grijă de el și de sănătatea lui emoțională și fizică le poate fi, cu adevărat, de folos celorlalți;
  • Vei afla cum poți să crești un viitor adult cu Stima de Sine ridicată, care nu trăiește în umbra celorlalți și care simte că el contează, că merită să aibă o viață bună, pe toate planurile;
  • Vei învăța ce poți face concret pentru a avea o relație bazată pe cooperare cu copilul, nu pe lupte de putere și dorința de a avea mereu dreptate,astfel încât copilul să nu adune resentimente, frustrare și furie față de sine și față de ceilalți.
Acest training este pentru tine dacă:
Vrei să crești un copil disciplinat și responsabil, fără presiune și fără pedepse, un viitor adult echilibrat și tolerant, fericit cu propria-i viață
Îți dorești un copil care știe să se bucure de copilărie, care știe că este iubit exact așa cum este, fără a simți că trebuie să fie perfect pentru a fi acceptat
Vrei să crești un viitor adult care caută echilibrul și iubirea în relații, fără a pune accentul pe perfecțiune, adică fără să se condamne la singurătate și epuizare
Îți dorești să ai o relație bazată pe iubire necondiționată cu al tău copil, care va vrea să fie aproape de tine și ”după ce va fi la casa lui” și va avea propria lui familie
Despre Urania Cremene
Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 11.000 de părinți membri.

În ultimii 3 ani, a organizat peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Seminar online gratuit susținut de Florin Amariei
Florin Amariei este tatăl a doi copii, un soţ împlinit şi trainer All About Parenting.

La început a cumpărat programul online şi apoi l-a parcurs de 3 ori. A văzut că funcţionează cu propriii copii, chiar dacă erau deja adolescenţi.

S-a certificat în metoda All About Parenting, ține seminarii pentru părinţi din 2017 şi a primit peste 37.000 de oameni la seminariile sale în ultimii 2 ani.

A doua lui pasiune sunt relaţiile de cuplu, şi, din 2018 ajută atât bărbaţi cât şi femei să depăşească conflictele şi să aibă relaţii împlinite.

Ce spun părinții despre seminariile la care au participat până acum

Te invit să dai click pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la seminarul online gratuit: 7 Tehnici ca să eviți severitatea și pedeapsa, dar să ai totuși un copil disciplinat. Rana de nedreptate (provocată de părinți severi, autoritari, perfecționiști) crește copii nemulțumiți, perfecționiști, pentru care nimic nu e îndeajuns de bun.

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți un loc acum.
© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.