4 Pași ca să calmezi nervii tăi și ai copilului.

Ce să faci când îți vine să urli, să ameninți sau chiar să lovești.

Creat de Urania Cremene

Luni, 22 Martie 2021, ora 14:00, Trainer: Maria Țolescu

Verifică dacă ai scris numărul de telefon corect (de exemplu: +40 740123456). Îți vom trimite link-ul de participare la webinar prin SMS, doar dacă ai introdus corect numărul tău.

Invită și alți părinți la acest seminar online live:

Luni, 22 Martie 2021, ora 14:00

Ce poți învăța la acest seminar?

  • Ce să faci atunci când copilul tău are o criză de nervi, se tăvălește pe jos sau e furios, fără să ridici tonul sau să te enervezi odată cu el
  • Cum poți să îl ajuți pe copilul tău să își elibereze nervii și furia, într-un mod constructiv
  • Cum identifici cauzele din spatele nervilor, furiei și ale emoțiilor negative, atât la copilul tău, cât și la tine, ca părinte
  • Cum poți să diminuezi stresul, atât pentru tine, cât și pentru copilul tău, ca să previi o explozie de emoții negative

Acest training este pentru tine dacă:

Ai de-a face cu tantrumuri sau crize de nervi din partea copilului tău și îți dorești să descoperi cum să le rezolvi fără să te enervezi și tu odată cu el

Îți dorești să găsești modalități prin care să îți ajuți copilul să își elibereze constructiv nervii și furia, fără să trântească obiecte sau să ridice vocea

Îți dorești să afli de unde vin nervii, adică să identifici care sunt cauzele din spatele emoțiilor negative, atât pentru tine, cât și pentru copilul tău

Îți dorești să diminuezi și chiar să scapi de stresul care provoacă nervi și furie astfel încât să evitați o explozie de emoții negative

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 11.000 de părinți membri.

În ultimii 3 ani, a organizat peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Seminar online gratuit susținut de Maria Țolescu

Maria Țolescu este mama a 2 băieți gemeni, soție și trainer certificat în metoda All About Parenting.

Vine din mediul de afaceri unde a condus echipe și a făcut performanță ca manager. Și-a promis, încă din copilărie, că ea nu își va pedepsi copiii, iar când a ajuns mamă a căutat o alternativa sănătoasă la pedeapsă.

A găsit-o în metoda All About Parenting și de atunci ține seminarii unde ajută sute de părinți în fiecare lună să aibă o relație mai bună cu ai lor copii.

Locuiește în Iași împreună cu familia, iar a doua pasiune a ei sunt afacerile imobiliare de care se ocupă atunci când nu ține seminarii de parenting.

Ce spun părinții despre seminariile la care au participat până acum

Te invit să dai click pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la seminarul online gratuit: 4 Pași ca să calmezi nervii tăi și ai copilului. Ce să faci când îți vine să urli, să ameninți sau chiar să lovești.

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți un loc acum.

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.