3 Metode care fac copiii să asculte de părinți

Creat de Urania Cremene

Vineri, 19 Martie 2021, ora 14:00, Trainer: Maria Țolescu

Verifică dacă ai scris numărul de telefon corect (de exemplu: +40740123456). Îți vom trimite link-ul de participare la webinar prin SMS, doar dacă ai introdus corect numărul tău.

Invită și alți părinți la acest seminar online live:

Vineri, 19 Martie 2021, ora 14:00

Ce poți învăța la acest seminar?

  • Cum să obții ordine în casă
  • Cum să faci să preiei controlul, fără să apelezi la pedepse
  • Cum să cultivi emoțiile pozitive, în această perioadă în care tensiunea predomină în casă
  • Cum să gestionezi timpul și spațiul, fără să îți transformi casa într-un câmp de bătălie cu piese lego
  • Cum să faci să rămâneți cu amintiri frumoase din această perioadă de criză

Acest training este pentru tine dacă:

Simți că în ultimele zile viața ta s-a schimbat radical și pare că acum trebuie să fii părinte, partener de joacă, master chef sau chiar antreprenor – toate astea în același timp

De când ești nevoit să lucrezi de acasă, alături de copii, ești mereu între mami, David nu mi-l dă pe Buzz și Sigur, domnule, rapoartele vor fi gata astăzi și nu, dragule, ți-am explicat deja că nu putem merge în parc

Pare că acum copiii au pus stăpânire pe toată casa. Ei sunt șefii. Fac ce vor, joacă până la epuizare, desene toată ziua, iar de programul de somn nici că vor să audă

Noțiunea timpului este ceva abstract acum, casa ta parcă e un teren de luptă în care piesele de lego stau la pândă în plină lumină, pe covor, gata – gata să atace un călcâi. De cele mai multe ori, al tău

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 11.000 de părinți membri.

În ultimii 3 ani, a organizat peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Seminar online gratuit susținut de Maria Țolescu

Maria Țolescu este mama a 2 băieți gemeni, soție și trainer certificat în metoda All About Parenting.

Vine din mediul de afaceri unde a condus echipe și a făcut performanță ca manager. Și-a promis, încă din copilărie, că ea nu își va pedepsi copiii, iar când a ajuns mamă a căutat o alternativa sănătoasă la pedeapsă.

A găsit-o în metoda All About Parenting și de atunci ține seminarii unde ajută sute de părinți în fiecare lună să aibă o relație mai bună cu ai lor copii.

Locuiește în Iași împreună cu familia, iar a doua pasiune a ei sunt afacerile imobiliare de care se ocupă atunci când nu ține seminarii de parenting.

Ce spun părinții despre seminariile la care au participat până acum

Te invit să dai click pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la seminarul online gratuit: 3 Metode care fac copiii să îi asculte de părinți

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți un loc acum.

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.