10 Expresii pe care părinții nu ar trebui să le folosească niciodată cu copiii lor 

De ce sunt distrugatoare și ce să spui în schimb

Creat de Urania Cremene

Vineri, 26 Martie 2021, ora 14:00, Trainer: Irina Irgoveanu

Verifică dacă ai scris numărul de telefon corect (de exemplu: +4 0740123456 ). Îți vom trimite link-ul de participare la webinar prin SMS, doar dacă ai introdus corect numărul tău.

Invită și alți părinți la acest seminar online live:

Vineri, 26 Martie 2021, ora 14:00

Ce poți învăța la acest seminar?

  • Vei înțelege, o dată în plus, de ce cuvintele pe care le spunem copiilor noștri devin glasul lor interior și vei afla cum expresii care par inofensive devin în convingeri nocive, nesănătoase pe care copiii le duc cu ei toată viața și le transformă în dezechilibru emoțional.
  • Vei afla care este legătura dintre Stima de Sine, competența scăzută a copilului și expresii de soiul ”Nu există nu pot, există nu vreau!” sau ”Dar Matei ce notă a luat?” și ce poți spune ca să le eviți și să-i crești încrederea în sine.
  • Vei afla ce poți să spui în loc de ”Te las aici!” atunci când copilul nu vrea să plece din parc sau să iasă din baltă și vei înțelege de ce această expresie sădește în mintea lui teama de abandon.
  • Vei înțelege de ce expresii de soiul ”Du-te în camera ta să te calmezi!”, de fapt, nu îl ajută pe cel mic să se calmeze, ba chiar fac să crească în el emoții nesănătoase. Mai mult decât atât, vei afla ce să faci ca să îl înveți pe copil gestionarea corectă și echilibrată a emoțiilor de tipul furiei sau nervilor.

Acest training este pentru tine dacă:

Vrei să afli care este legătura dintre cuvintele pe care i le spui astăzi copilului tău și echilibrul lui emoțional, pe termen lung
Vrei să știi cum să crești motivația copilului tău astfel încât el să aibă răbdare să ducă la bun sfârșit ceea ce începe și să nu renunțe când dă de greu
Îți dorești să crești în copilul tău convingeri sănătoase, pentru a avea  un viitor de succes și o viață echilibrată, acum și la maturitate
Vrei să știi ce să faci cu nervii și furia copilului și cu ce să înlocuiești metodele greșite de gestionare a emoțiilor

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 11.000 de părinți membri.

În ultimii 3 ani, a organizat peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Seminar online gratuit susținut de Irina Irgoveanu

Irina este mama a 2 copii și are formare ca avocat (profesând cu normă întreagă până în 2020). A devenit client All About Parenting în urmă cu 4 ani și s-a îndrăgostit de această metodă. A devenit trainer All About Parenting în 2020, iar părinții adoră webinariile prezentate de ea, cu rigoare și cu iubire deopotrivă.

La bază avocat, a cântărit în detaliu fiecare decizie pe care a luat-o în legătură cu creșterea celor doi copii. Fiind o persoană rațională și pasionată de învățare, atunci când a devenit mamă a vrut să știe cum poate să crească un copil echilibrat și de succes și astfel s-a pus pe studiat.

După ce a absolvit programul All About Parenting și a văzut cât de eficiente sunt tehnicile și metodele învățate, a înțeles că își dorește să fie avocatul tuturor părinților care vor să învețe ce înseamnă, de fapt, parenting echilibrat.

Să pledeze pentru relații minunate între părinți și copii, fără crize de nervi și pedepse, fără răni emoționale și relații care se rup la adolescență.

Acum este trainer în echipa All About Parenting și îi așteaptă pe părinți la seminariile online pe care le susține cu drag!

Ce spun părinții despre seminariile la care au participat până acum

Te invit să dai click pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la seminarul online gratuit: 10 Expresii pe care părinții nu ar trebui să le folosească niciodată cu copiii lor

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți un loc acum.

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.